Blog

Nulla elementum, massa a rutrum eleifend, tellus dui egestas arcu

Praesent ut ligula

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla elementum, massa a rutrum eleifend, tellus dui egestas arcu, a tempus sapien ante nec risus. Quisque vitae imperdiet nunc.

Blogpost 3

Blogpost 2

Blogpost 1

Praesent ut ligula

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla elementum, massa a rutrum eleifend.

Min baggrund

Jeg har haft en lang og spændende karriere indenfor HR i det private erhvervsliv. Senest som HR direktør i en multinational koncern, som faktisk levede af at hjælpe mennesker verden over med at udleve deres sande potentiale.
Det var her, jeg udviklede Focus Management konceptet, som blev implementeret i en lang række lande verden over. Det førte til bogen: Fra Vision til Resultat, som jeg er forfatter af.
Gennem de sidste 20 år har jeg haft min egen virksomhed. Her har jeg rådgivet virksomheder, ledere og medarbejdere i at formulere realistiske strategiplaner og hjælpe dem med at gennemføre dem. Hvis du vil vide mere, så besøg mig på linked in.
Som overbygning på min erfaring med at coache og vejlede, tog jeg uddannelsen som Master Hypnoterapeut. Med den ballast har jeg efterhånden hjulpet rigtigt mange mennesker i mit firma: Hypnohuset. Besøg mig der.
Alt-i-alt har jeg fået en god og alsidig livserfaring, som jeg rigtigt gerne vil dele. Det er mit fokus med denne side.

Sådan arbejder jeg

Fokus er nøglen – det er faktisk en livsindstilling.
Alt starter med en skabe et overblik og derefter finde retningen til at nå det, man gerne vil opnå. Og når så rejsen begynder gælder det om at bevare fokus.

  • Det kan være vanskeligt at skaffe sig et overblik i en kaotisk verden. Her bidrager jeg med metoder, teknikker og værktøjer til at skabe sig et overblik.
  • Dernæst handler det om at turde forfølge en drøm – at turde drømme om, hvad man vil opnå. Her handler det om værktøjer og inspiration til at ”visualisere”. Det er her man formulerer målet og definerer retningen.
  • Endeligt handler det om at holde fokus hele vejen. I ethvert udviklingsforløb vil der være op- og nedture, opstå tvivl og udfordringer. Her er det stædigheden og motivationen, der skal støttes.

De tre ”faser” gælder hvad enten du ønsker at tabe dig, sætte gang i din karriere eller blive en dygtig leder.
På denne side har jeg samlet metoder, teknikker og værktøjer, som kan være en hjælp for dig i hver at faserne.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan Fokus filosofien kan hjælpe dig. Ring til mig på 20 91 49 00 eller skriv til ssv@fokus.dk.
Med venlig hilsen
Sten

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en fortrolig og uforbindende dialog om, hvordan jeg kan blive en del af løsningen på dine udfordringer.

© Copyright - Fokus.dk