Fokus på din udvikling

Udlev dit enestående potentiale

Fokus på fantastiske dig

Vi har alle et enestående potentiale og uudnyttede talenter. Gennem livet glemmer vi det ofte og bliver hensat til at være en af de anonyme mange.
Når vi undertrykker vores potentiale og ikke få lov til at udnytte vores talenter, bliver vi frustrerede og ender med stress og sygdom.
Kærnen i positiv psykologi er, at vi alle har talenter som banker på for at blive hørt og udnyttet. Sker det, giver det os tilfredshed, livsglæde og en grundfølelse af lethed. Du genfinder den fantastiske dig.

Født til udvikling

Du er født til udvikling og er faktisk god til det. Det er naturens og livets gang at vi ”skal videre”. Fra lille barn til i dag, hvor du læser dette, har du udviklet dig på rigtigt mange områder.
Udvikling medfører forandring. Sagt på anden måde: ”Hvis du gør, som du plejer, får du de resultater du plejer – hvis du er heldig”.
Det handler ikke om at have store ambitioner eller opnå fantastiske resultater. Men det handler om af finde sig selv og skabe de rammer, hvor man føler letheden og glæden.
For mange af os handler det faktisk om at være fuldt til stede i hver eneste, fantastiske nu. Det kaldes nuet kraft.

Kend dig selv

Det var indskriften til Appollon templet i Delfi i det antikke Grækenland. Templet var stedet, hvor folk valfartede til for at få oraklets svar på livets store spørgsmål.
Al udvikling handler om at kende sig selv. Vi udfordres livet igennem og alt sammen måske med det formål, at vi lærer os selv lidt bedre at kende i så mange forskellige situationer som muligt. Personlig udvikling starter med at blive bevidst om sig selv – og derefter med at bevidstgøre sine ønsker om for den retning, man vil gå.

”Da Alice kom til et vejkryds blev hun usikker og spurgte den kloge ugle: Hvilken vej skal jeg vælge?
Og uglen svarede: Hvor skal du hen?
Det ved jeg ikke, svarede Alice og uglen svarede:
Så er det jo lige meget hvilken vej du vælger.”
Citat fra Alice i eventyrland

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en fortrolig og uforbindende dialog om, hvordan jeg kan blive en del af løsningen på dine udfordringer.

© Copyright - Fokus.dk