Fokus på dit spirituelle jeg

Dit spirituelle jeg

Anerkendelse af, at der er en spiritual del af en selv, giver stor ro. Det giver ro at vide der er noget, der er større end en selv. Og det giver ro at tro der er en mening med alt – også selv om man ikke lige kan se det.
Spiritualitet og religiøsitet er for mig to forskellige ting. Man behøver altså ikke at være religiøs for at tro på, at der er noget, der er større end en selv.
Helt grundlæggende er spiritualitet for mig en lære om energier. At vi selv har en kærne af energi og at vi påvirkes af energier fra vores omgivelser.
Forskeren bag bogen Intelligente celler, Bruce Lipton, beskiver de ” mirakuløse kræfter i bevidsthed og stof. Det interessante er, at en anerkendt forsker aktivt inddrager energier i sin beskrivelse af traditionel biologi. At cellerne påvirkes af energier. Bruce Lipton definerer den videnskabelige disciplin: epigenetik
Forfatter og forsker Gregg Branden følger samme spor, når han i bogen Den guddommelige Matrix fortæller om sammenhængen mellem tid, rum, bevidsthed og tro. Han inddrage den nyeste forskning indenfor kvantefysik.

Mød nogle af mine dygtige samarbejdspartnere

Den Gyldne Sol

Ilse Johannesen og Johanna Åberg driver sammen ”Den gyldne sol” som nok er en af de ældste spirituelle skoler. De tilbyder kurser, kanaliseringer, healing og meget andet. Men det helt afgørende er, at de meget dygtige til at formidle læren om energier.

Den Gyldne Zone

Gitte Damgaard er ligeledes en af landets dygtigste på det felt. Hun kombinerer en ”energilæren” med en meget stor viden om naturlig medicin – mineraler, salte osv.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en fortrolig og uforbindende dialog om, hvordan jeg kan blive en del af løsningen på dine udfordringer.

© Copyright - Fokus.dk