Fokus på det gode job

Ikke hver dag er en god dag

Der er mange årsager til, at man ikke helt finder glæden i jobbet. Der vil være både gode og dårlige dag. Men når det er sagt, så skal summen af de gode dage være større end de dårlige.
Som coach og rådgiver for utallige medarbejdere og chefer gennem årene har jeg efterhånden fået et rigtigt godt indblik i hverdagen på mange typer arbejdspladser. Og ved efterhånden også både hvad problemerne kan være og hvor man skal lede efter løsningerne.
Mange genkender udfordringer med stress, mobning og – desværre med dårlig ledelse. Desværre er det sådan, at ledere og chefer jo næsten altid også har en leder og en chef. Også de kæmper med dårlig ledelse. Så rammerne for at de selv kan udøve god ledelse bliver meget indskrænket.
Løsningen er ikke at bide tænderne sammen og kæmpe videre.
Det handler om at få det rette perspektiv på udfordringerne og finde den løsning, der er rigtig for dig. Vejen dertil er coaching og fortrolig sparring. Kontakt mig og lad os drøfte, hvordan jeg kan bistå dig.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en fortrolig og uforbindende dialog om, hvordan jeg kan blive en del af løsningen på dine udfordringer.

© Copyright - Fokus.dk