Fokus på livskriser

Livskriser – livets overgange

Efter store kriser kan det være svært at finde fodfæste igen. Det kan være en skilsmisse eller et forhold, man har svært ved at give slip på. Det kan f.eks være en opsigelse efter et dårligt jobforløb eller det kan være stress. I alle disse tilfælde er der hjælp at hente.
Der er også perioder i livet, hvor man føler, man er gået i stå. Eller savner noget, man ikke kan sætte ord på. Man er lidt utilfreds, men ikke over hvad og kan ikke formulere, hvad man ønsker sig i stedet.
Gennem mine klienter har jeg mødt det meste. Ægtefællen, der er blevet dement. Efterladt efter selvmord. Forhold med en psykopat. Opsigelse. Økonomisk ruin. Overlevet slem sygdom. Skilsmisse. Og en del har jeg selv oplevet.
Alle disse kriser er en overgang i livet. Derfor kalder jeg det ”Livets overgange”
Fælles for dem, der står midt i en af livets overgange, er et stor behov for at forstå hvorfor. Og for at få mulighed for at se lyset igen. Men også et behov for en at tale med.
Det kan jeg bistå dig med.

Kom godt igennem livskrisen

Vi oplever fra tid til anden kriser i livet – en livskrise. Krise betyder forandring og er en overgang fra et sted i livet til det næste. Fra barn til teen-ager. Fra voksen til moden.
Meget ofte viser krisen sig ved en utilfredshed med tingenes tilstand og en frustration over, at man ikke kan se “lyset” eller finde vejen til at skabe de nødvendige forandringer. Mange kender til udtryk som “midtvejskrisen” omkring de 40 – men faktisk er der også 30 års og 50 års kriser.
Krisen er en perioder, hvor noget er slut uden noget andet er sat i stedet. Det er en periode, hvor følelser og mange tanker blandes i et forvirrende mylder.
Ordet krise betyder forandring og vi udfordres simpelthen på vores evne til at håndtere disse kriser. Nogen forsøger at kæmpe imod og resultatet bliver udmattelse. Andre flyder med uden at stoppe op og reflektere. De oplever at utilfredsheden med tingenes tilstand bliver større. Det kan i værste fald blive til stress og depressioner.
Der er mange kriser i ens liv. Nogle er store og nogle er små. Men fælles er at man kan lære at komme nemmere igennem dem og komme styrket ud på den anden side.

Et forløb

Du vil i et forløb få sparring og terapi indenfor følgende områder:

1: Oprydning
Vi vil arbejde aktivt med at ”få ro på”. Gamle traumer og begrænsende overbevisninger bliver bearbejdet og opløst.
Målet med oprydningen er at du igen kan trække vejret og mange fortæller, at de oplever en stor lettelse ved at ”give slip på den tunge rygsæk”.

2: Afklaring
Her får du værktøjer, metoder og inspiration til at afklare, hvad der skaber ubalance i dit liv. Og naturligvis også til at finde nøglerne til, hvad du ønsker dig. Du får samtidigt et boot til at styrke dit selvværd.
Målet er, at du ved, hvad du skal arbejde med for at skabe den forandring, du ønsker dig i livet – hvordan du skaber balance.

3: Nyorientering
Her formuleres og visualiseres dine ønsker for dit fremtidige liv. Du får hjælp til at ”se det for dig” og vide, hvilke små daglige skridt i den rigtige retning, du skal tage.
Og du får under hele forløbet støtte og vejledning til at styrke både din selvtillid til at kunne gennemføre din plan.
Varighed:
Normalt vil et sådan forløb kunne gennemføres med 5 session. De gennemføres med ca. 3 ugers mellemrum. Herefter skal der være sket en væsentlig forandring.
Kontakt mig gerne fortroligt og uformelt om dine problemstillinger, så vi sammen kan finde frem til præcist den model, der vil fungere bedst for dig. Sten@hypnohuset.dk eller 20 91 49 00
Du kan også booke en tid direkte her.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en fortrolig og uforbindende dialog om, hvordan jeg kan blive en del af løsningen på dine udfordringer.

© Copyright - Fokus.dk