Fokus på at kende dig selv

Kend dig selv

Indenfor positiv psykologi arbejder man med, at der helt universelt findes mindst 25 særlige kompetencer, der bidrager til det gode liv.
Videnskaben anbefaler at vi hver især har fokus på vores top 5 kompetencer og arbejder på at udvikle dem. For mit eget vedkommende tog jeg en test, der afslørede, at jeg helt undertrykte nogle af mine vigtigste kompetencer.
Med den bevidsthed startede jeg på at arbejde med mine styrker – at få plads til dem i min hverdag. Resultatet var overvældende. Jeg fik stor energi og megen glæde ved at gøre det.
Den indsigt vil jeg gerne give videre til dig.
Via Institute on Character har udviklet en test, der giver dig viden om dine styrker. Dem får du som en bruttoliste – hvis du ønsker at få uddybet dine resultater kan du enten købe en udvidet tilbagemelding hos dem eller læse mere på deres hjemmeside.
Jeg anvender testen i coaching og rådgivning af mine klienter. Du er velkommen til at kontakte mig for nærmere information.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en fortrolig og uforbindende dialog om, hvordan jeg kan blive en del af løsningen på dine udfordringer.

© Copyright - Fokus.dk